Gepersonaliseerde video:

Alles is mogelijk!

 

 

Waarom?

Met gepersonaliseerde video is het mogelijk de content van de video volledig af te stemmen op de behoefte van uw klant. Het is mogelijk om een enorm scale aan personalisaties te gebruiken om uw video nog meer aantrekkingskracht te laten genereren.
MFYH heeft de mogelijkheid om onder andere de  volgende personalisaties toe te passen: gepersonaliseerde tekst, gesproken berichten, persoonlijke video scenes, streetview, foto’s, achtergrondmuziek en nog veel meer.

Duur?

Een campagne met significant hogere conversie, aandacht op social media en een tevreden klant? Dit is al mogelijk vanaf 18 cent per minuut (exclusief opname beeldmateriaal). Indien gewenst verzorgen wij het gehele project van het maken van een persoonlijke HTML mail tot een landingspagina met deel opties op social media!

Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken!

 

Start vandaag nog!

Wij komen graag brainstormen!

Gerealiseerde projecten

Aantal personalisaties

Projecten in progress

%

Conversie ratio

Gepersonaliseerde video tot 10 keer effectiever dan gewone mail!

Verhoging van naamsbekendheid

Een persoonlijke video spreekt klanten persoonlijk aan, het zorgt voor betrokkenheid en loyaliteit.

Aantoonbaar hogere conversie

Gepersonaliseerde video levert een zo relevant mogelijke video aan uw klant. In het informatietijdperk filtert ons brein onbewust al relevante en niet relevante content. Gepersonaliseerde video heeft enorm veel relevantie verhogende optie waardoor aanmerkelijk hogere conversie behaald word.

Voor wie?

Het inzetten van gepersonaliseerde video is natuurlijk iets duurder dan het versturen van een gewone e-mail, echter is het effect aantoonbaar tien keer effectiever. Onze klantenkring bevat grote internationale sportclubs, beursgenoteerde bedrijven maar ook MKB bedrijven met een lokale functie. Wij kunnen het inzetten van gepersonaliseerde video voor iedereen toegankelijk maken.