Onze Klanten

FC Twente

Message From Your Hero is de vaste partner op het gebied van gepersonaliseerde campagnes. I.s.m. Jumbo Supermarkten hebben wij een verjaardag campagne ontwikkeld waarbij kinderen op hun verjaardag een grappige gepersonaliseerde video van de FC Twente spelers in hun mailbox ontvangen. Aan de tevens gepersonaliseerde mail is een voucher gekoppeld waar ze bij de Jumbo supermarkt een cadeau mogen ophalen. Deze campagne is doorlopend.

Daarnaast hebben we in 2018 de SCC verlengingscampagnefilm gepersonaliseerd. Ruim 15.000 SCC houders ontvingen een film met hun naam en gepersonaliseerde naamplaatje op hun gereserveerde stoel.

PSV Eindhoven

PSV was de eerste grote klant van Message From Your Hero. In 2015 hebben wij een succesvolle gepersonaliseerde kerstwens campagne ontwikkeld. De video was een on- en offline campagne. In de film was te zien hoe jouw persoonlijke kerstkaart werd ondertekend door de PSV spelers. De kerstkaart werd ook geraakt door de bal die weer te zien was op de daadwerkelijke kaart die je thuis ontving. D.m.v. streetview implementatie hebben we de spelers daadwerkelijk in de straat van de fan laten komen. Meer dan 28.000 fans hebben de video geopend en hij werd massaal gedeeld via onze social sharing opties via Facebook en Twitter. Opmaak email, verzending, film en landingspagina met social sharing werden volledig door MFYH ontwikkeld.

Ook hebben we voor PSV een verlengingscampagne ontwikkeld. Hierbij hebben we gekozen om enkel de achternaam te gebruiken waardoor er 15.000 films gegenereerd werden. We hebben hiervoor 2 versies gemaakt een hij- en een zij-versie. De belangrijkste vraag was of de fan weer ging verlengen. Email opmaak, personalisaties, landingspagina met social sharing zijn door MFYH verzorgd.

PSV Business verlengingscampagne

Alle business seat houders ontvingen een gepersonaliseerde video met een prachtige sfeerimpressie van alle wedstrijden en evenementen van PSV Business. De film liet in personalisaties zien dat je op verschillende plekken welkom werd geheten. Ook het verlengcadeau was gepersonaliseerd. Op het einde van de film zag je dat het contract al klaar lag voor de verlenging. Aangezien er enkele verschillende verlengingsopties waren hebben we ook alle opties verwerkt op de landingspagina. Met een druk op de knop was het voor businessleden mogelijk om hun contract te verlengen met 1 of 3 jaar of een persoonlijke afspraak aan te vragen. De target was 6% tot 10%. Uiteindelijke heeft 25% online verlengt, wat alle verwachtingen overtrof.

KNVB

Tweejaarlijks organiseert de KNVB de Jonge Leeuwen fandag in samenwerking met de ING bank. De Jonge Leeuwen is de fanclub van de KNVB. Voor de KNVB is dit de laatste jaren prioriteit om jongeren meer te verbinden. Message From Your Hero heeft voor deze dag een algemene aftermovie gemaakt en een gepersonaliseerde versie voor de kinderen. Alle facetten van de KNVB kwamen in deze film naar voren. De naam van de kinderen was diverse malen in beeld te zien en de spelers spraken de kinderen direct in de camera aan. MFYH heeft de mailing ontworpen en de landingspagina gemaakt met deelopties.

Welkom op voetbalshow. De KNVB wilde graag kinderen in de doelgroep van 6 tot 12 jaar welkom heten op voetbal. Deze rol ligt vaak bij de clubs, maar de KNVB als overkoepelende organisatie wil hier ook meer een rol in gaan spelen. De ambassadeur van het pupillenvoetbal ‘Nathan Rutjes’ heet de kinderen welkom bij voetbal. In een ticker hebben we diverse data verwerkt. Zo zijn de naam van de kinderen te zien, maar ook 2 andere kinderen van dezelfde vereniging. Ook worden de ouders aangesproken op hun verantwoordelijkheid op sportiviteit. De spelers van het Nederlands elftal en dameselftal heten de kinderen ook welkom. In beeld komen de logo’s van de voetbalclubs en is het sportpark te zien via google maps. De email en landingspagina is door Message From Your Hero ontworpen met deelopties en een link voor een enquête. 2 x per jaar worden de nieuwe leden welkom geheten. In totaal waren dit het eerste jaar rond de 75.000 films.

Eiffel

EIFFEL is een Legal & Finance bedrijf die grote ondernemingen en overheidsinstellingen slimme oplossingen bied aan hun opdrachtgevers. EIFFEL is innovatief en wilde ook op een originele manier hun liefde verklaren aan hun opdrachtgevers. Vlak voor Valentijn kregen meer dan 400 opdrachtgevers een gepersonaliseerde video, waar op een zeer ludieke manier allerlei liefdesuitingen werden getoond. Uiteraard een beetje over de top en met een uitleg op het einde van de film werd een doos heerlijke chocolade getoond die ze ook gingen ontvangen. Mooi voorbeeld van een on- en offline combinatie. Volledige productie en landingspagina zijn door Message From Your Hero ontwikkeld.

CSU

CSU is een van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland. CSU staat voor innovatie en topkwaliteit en betrouwbaarheid. CSU heeft bij verschillende voetbalclubs business seats. Speciaal voor CSU heeft Message From Your Hero een platform gebouwd waar de verschillende accountmanagers hun relaties kunnen uitnodigen. Voor FC Twente, PSV en Feyenoord hebben we op dit moment de opties ingebouwd. Elk met een eigen film, waarin de bedrijfsnaam en/of naam contact verschijnt. Ook de wedstrijd en de datum komt in beeld. In een gepersonaliseerde mail zijn verder de keuzes ingebouwd om het aantal personen aan te geven en of er parkeerplekken zijn gereserveerd. De email server is gekoppeld waardoor met een druk op de knop er automatisch een mail wordt verstuurd.

Leeuw verkeer

Leeuw verkeer is een van de grootste rijopleidingen in Nederland. Voor de autorijlessen heeft Message From Your Hero meegedacht in de concepten en 2 films gepersonaliseerd. Ook de automatische koppeling naar de email server en landingspagina zijn door Message From Your Hero ontwikkeld. Een film was een ludieke film voor de afspraak van de eerste les. Alle veiligheidsvoorzieningen zijn getroffen. Zelfs op het matrixbord is te zien dat de snelweg afgesloten is op jouw eerste lesuur. De tweede film was een film voor geslaagden. Hierbij hebben we snapchat-achtige tekens gebruikt om de jongeren meer aan te spreken.

Players United / ABN Amro / Ajax

Ajax heeft in samenwerking met ABN Amro een testdag georganiseerd voor de nieuwe ballenjongens en meisjes. In een film hebben we een algemene after movie gecombineerd met persoonlijke elementen, zoals o.a. een welkomstbord, timer display, scoreformulier, etc. Iedereen kreeg de algemene film met hun persoonlijke elementen erin. De gekozen jongens en meisjes kregen een jongens of meisjes versie waarin het contract klaar lag en ze gefeliciteerd werden. Hierdoor hebben we 3 verschillende opties gebouwd.

ADO Den Haag

ADO Den Haag heeft in 2016 in 2 fases 2 verschillende sales acties verstuurd. Eerst een SCC verlengingsactie aan alle huidige seizoenkaarthouders. De film was extra bijzonder doordat we implementatie hebben gedaan van foto’s en herkenning op welke tribune men zat. De spelers hoopten op een verlenging en herkennen de supporter en op welke tribune men zat.

De tweede film was na het zomerseizoen. Alle potentiële seizoenkaart kopers die tot dat moment niet gekocht hadden of in het verleden interesse hadden, kregen een gepersonaliseerde mail met hun eigen filmpje waarin ze gescout werden door ADO Den Haag trainer en spelers. Op een zeer ludieke manier gingen de spelers op spionagetocht. Email vormgeving, personalisaties en landingspagina werden volledig verzorgd door Message From Your Hero.

Senet Diving Cup

De Senet Diving Cup is het grootste schoonspringtoernooi van Europa. Het wordt elk jaar georganiseerd in Eindhoven. Om nog meer internationaal springers te bereiken en interesse te creëren in hun toernooi hebben we een film opgenomen waarin springers vanuit POV zichzelf kunnen herkennen. Typische elementen als het scorebord en de zeem zijn gepersonaliseerd. Het is een video die on demand gerenderd wordt na het invullen van je persoonlijke gegevens. Ook de deelopties zijn direct verwerkt in de pagina.

www.personalizedvideo.senetdivingcup.com

De Karmel

De Karmel is een middelgrote zorgorganisatie voor wonen en werken. Volwassenen met een verstandelijke beperking kunnen hier terecht. Met een Welkom bij de Karmel video, POV geschoten, heten de medewerkers en medebewoners de geïnteresseerde bewoner welkom.

De film wordt on demand gerenderd via de site www.welkombijdekarmel.nl.

Politie

Bij de Politie Ede doet de politie een test om jongeren meer aan te spreken op hun oren en ogen tijdens misdrijven. Met een gepersonaliseerde video campagne worden jongeren gevraagd om alles wat ze zien of horen op social media te delen met de politie. Door tips van social media is bewezen dat er veel zaken opgelost kunnen worden. Door het belang hier van in te laten zien en daar persoonlijke elementen aan toe te voegen worden jongeren op een positieve manier aangesproken, aangezien er niet snel zelf op politie afstapt. Voor dit project hebben we ook gepersonaliseerde spraak toegevoegd. 2300 namen worden gebruikt door de desbetreffende agenten die ingesproken zijn in onze speciale opname software. Ook is er speciaal voor dit project een SMS functie toegevoegd om de jongeren te bereiken mee te doen en deel te nemen op een later tijdstip aan een onderzoek. Eind van 2018 wordt bekeken of dit project landelijk kan gaan draaien.

Paaspop

Voor Paaspop heeft Message From Your Hero een gepersonaliseerde video gemaakt waarbij er 6500 video’s zijn verstuurd naar een groep bezoekers uit het verleden die op dat moment nog niet voor deze editie kaarten hadden gekocht. De laatste headliner van Paaspop 2019 werd bekend gemaakt in een video. Uiteraard was dat de naam van de bezoeker. Naast de personalisatie hebben we ook de landingspagina gemaakt en de social sharing ingericht. Ook is voor een kleine periode de video on demand beschikbaar gesteld. Hieruit kwamen 1000 nieuwe database entries.