Met onze passie voor sport, media en totaalbeleving zijn wij (Sander van Anholt en Nick Adriaans) in 2014, de mogelijkheden voor gepersonaliseerde video campagnes gaan uitwerken. Aangezien wij samen sportmarketing als achtergrond hadden was de link naar sport uiteraard het meest voor de hand liggend. Met daarnaast de kennis en kunde opgedaan in de digitale wereld van websites en online marketing, hebben we de juiste aanpak weten te vinden.

Met PSV als eerste grote campagne hebben we meteen naam weten te maken in dit segment. PSV staat bekend als een van de meest vooruitstrevende marketing afdeling van Nederland. De kerstboodschap in 2015 was dan ook een gigantisch succes. Naast diverse sportorganisaties, (o.a. KNVB, ADO Den Haag, FC Twente, Players United/ AJAX, CSU/ Feyenoord, Senet Diving Cup,etc.) zijn we ook steeds meer voor overheid en het bedrijfsleven gaan werken (o.a. Politie, CSU, EIFFEL, CDA, Leeuw Verkeer, etc.)

Bijzonder maakt ons dat we altijd toegankelijk zijn en de volledige campagne van A tot Z uit handen kunnen nemen, of slechts onderdelen hiervan, zodat we ook een prettig partner zijn voor de verschillende buro’s.

Message From Your Hero is onderdeel van Het Mediaoffensief.

Naast het ontwikkelen van een succesvolle gepersonaliseerde video campagne kunnen wij u met het Mediaoffensief op een breder vlak van dienst zijn. Het Media Offensief is gespecialiseerd in visuele communicatie. Hier kun je terecht voor complete concepten, huisstijl ontwikkeling, websites en shops, fotografie, film (inclusief gepersonaliseerde video), social media, drukwerk en signing.
Alles onder 1 dak.

Heeft u interesse in het opzetten van een succesvolle gepersonaliseerde video campagne?
Mail ons, bel ons of vul het onderstaande formulier in en we maken vrijblijvend een afspraak om aan de hand van succesvolle praktijkvoorbeelden te bekijken hoe wij u verder kunnen helpen.

Niet direct een afspraak maar wel geïnteresseerd in onze werkwijze en prijzen? Download dan nu onze prijslijst en info flyer.

Contact

Naam

Telefoon
Email
Onderwerp

Uw bericht

Meer informatie

Vul je gegevens in op onderstaand formulier om onze folders met meer informatie per email toegestuurd te krijgen.

Wij beloven uw gegevens alleen te gebruiken voor direct contact.

Naam
Email
Organisatie (optioneel)